İstanbul'daki üniversite iç denetçileri Boğaziçi Üniversitesi İç Denetim Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Nafi Baba Binasında gerçekleştirilen etkinlik Boğaziçi Üniversitesi İç Denetim Başkanı Gülay Yanpar'ın "Sayıştay Denetimi Kapsamında Yürütülen Faaliyetlerin Etkinliğinin Artırılması" konulu iyi uygulama örneğine ilişkin sunumu ile başladı.
20230928_bogazici (1).jpg (313 KB)

Ardından meslekî sertifikasyon ve mesleğin geleceği bağlamında öne çıkan denetim türleri üzerinde duruldu.
20230928_bogazici (4).jpg (211 KB)

Toplantı sonrasında Boğaziçi Üniversitesi İç Denetim Başkanlığınca katılımcılara Nafi Baba Türbesi ve Şüheda Kuyusunun da yer aldığı kampüs turu yaptırıldı.
20230928_bogazici (5).jpg (415 KB)

İstanbu'da iç denetçisi bulunan Devlet üniversitelerinde görev yapan 20 meslektaşın bir araya geldiği etkinliğe Üniversitemiz adına İç Denetim Birimi Başkanı Dr. Cem ÇETİN, İç Denetçiler Yaşar YAMAK, Muhammet ŞAHİN, Göksel Zekeriya İSMAİLOĞLU ve Melike Sinem UÇUM iştirak etmiştir.
20230928_bogazici (3).jpg (97 KB)
Öğle yemeğinin ardından yapılan sohbet ve iyi niyet temennileri ile etkinlik sona erdi.
Bu vesileyle etinkinliği düzenleyen Boğaziçi Üniversitesi İç Denetim Başkanlığına teşekkür ederiz.