Kurumsal siber güvenlik ve iş sürekliliği eğitimi verilmiştir.

Kamu İç Denetçileri Derneği (KİDDER) tarafından 24 ve 31.12.2020 tarihinde Çevrim İçi Eğitim Serisinin 8.’si ve 9.'su olarak düzenlenen “Kurumsal siber güvenlik ve iş sürekliliğikonulu eğitim, Düzce Üniversitesi İç Denetçisi Ali Kasım ARKIN (CGAP, A2) tarafından verilmiştir.

İki saat süren eğitime, Üniversitemiz İç Denetim Başkanı Dr. Cem ÇETİN ve İç Denetçi Yaşar YAMAK'ın aralarında bulunduğu çoğunluğu devlet üniversitelerinde görevli 100 kamu iç denetçisi katılmış, başarıyla tamamlanan eğitim sonunda hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından katılım sağlayan iç denetçilere KİDDER tarafından katılım belgeleri verilmiştir.

Bu sayfa İç Denetim Başkanlığı tarafından en son 14.07.2021 01:31:56 tarihinde güncellenmiştir.